„Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea” - Nelson Mandela

iunie 28, 2022

Concurs: Egalitate și promovarea drepturilor omului

 


Ca parte a campaniei de creștere a respectului și a gradului de conștientizare pentru drepturile omului, prin reducerea inegalităților, Ambasada S.U.A. la București invită liceenii cu vârste cuprinse între 16-18 ani să participe la o competiție de clipuri video pe tema „Egalitate și promovarea drepturilor omului”.

Lucrând individual sau în echipe de maximum 2 persoane, liceenii români, cu vârste cuprinse între 16-18 ani, sunt invitați să creeze un clip video de maxim 2 minute pe tema de mai sus și să-l trimită prin intermediul WeTransfer la infobuch@state.gov până la data de 19 august 2022. Prezentarea video trebuie să fie în format .mp4 și trebuie însoțită de 2 fișiere în format .srt, care să conțină subtitrările în limba engleză și în limba română, respectiv.

Participanții trebuie să includă în mesajul lor numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon, clasa și liceul, și numele profesorului de limba engleză. Copiii sau orice alți membri ai familiilor angajaților Ambasadei S.U.A. nu au voie să participe la concurs. Permisiunea scrisă a unui părinte sau tutore legal trebuie inclusă pentru orice participant prezent în clipuri, cu vârsta sub 18 ani.

Ambasada S.U.A. va acorda câștigătorilor locului întâi câte o cameră video GoPro, în timpul unei ceremonii speciale în luna decembrie 2022. Câștigătorii locurilor 2 și 3 vor primi, respectiv, câte o cameră digitală și un eBook reader. Videoclipurile celor trei echipe câștigătoare vor fi evidențiate pe site-ul Ambasadei S.U.A. și pe alte platforme online. Toți participanții – studenți și profesori deopotrivă – vor primi certificate de la Ambasada S.U.A. pentru a le recunoaște eforturile.


Mai multe detalii: https://ro.usembassy.gov/ro/egalitate/

 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Bursele Future Leaders Exchange Program (FLEX) 2025-2026

Programul educațional FLEX este finanțat de către Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii și își propune să ofere liceenilor di...