„Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea” - Nelson Mandela

iulie 17, 2023

Programul Elie Wiesel Study Tour


Ambasada Statelor Unite în România, Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, Institutul Polonez din București, Ambasada Republicii Federale Germania în România și Ambasada Statului Israel în România, alături de American Councils for International Education și cu sprijinul Ambasadei Austriei la București și a Institutului Național pentru Studierea Holocaustului Elie Wiesel  România, invită studenții, masteranzii și doctoranzii cu cetățenie română cu vârsta între 20 și 27 de ani să aplice în programul Elie Wiesel Study Tour. Programul se va desfășura în perioada 27 august - 9 septembrie 2023.

Programul tematic Elie Wiesel Study Tour, aflat la cea de-a șasea ediție, își propune să ofere studenților interesați de tematica drepturilor omului și de istoria Holocaustului, ocazia de a înțelege mai multe despre aceste subiecte și de a aprofunda cunoștințele deținute. 

Comisiile de evaluare vor selecta un număr de 15 participanți, în urma evaluării aplicației. Cei interesați se pot înscrie online până pe data de 23 Iulie 2023, completând formularul disponibil aici: 


Competiția este deschisă studenților, masteranzilor și doctoranzilor care îndeplinesc cumulativ condițiile care se regăsesc în comunicatul de presă atașat.

Mai multe informații despre proiect pot fi găsite pe site-ul: 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

The 2025-2026 Hubert H. Humphrey Fellowship Program

The Romanian-U.S. Fulbright Commission is pleased to announce the 2025-2026 Hubert H. Humphrey Fellowship competition for mid-career profess...