„Educația este cea mai puternică armă pe care o puteți folosi pentru a schimba lumea” - Nelson Mandela

aprilie 28, 2022

Camp Kennedy





Ambasada Statelor Unite în România, alături de American Councils for International Education invită liceenii cu vârsta cuprinsă între 15-17 ani să candideze la Şcoala de Vară pentru Educație Civică, Participare Activă și Leadership, denumită Camp Kennedy, ce va avea loc în perioada 15-21 iulie 2022, în apropiere de București.

Anul acesta, aplicațiile sunt deschise până pe data de 9 Mai 2022Ulterior evaluării, un număr limitat de candidați vor fi invitați să susțină un interviu online în limba engleză.

Formularul unde candidații pot aplica poate fi găsit aici:

Acest program îşi propune să ofere liceenilor din România, pasionaţi de implicare civică, oportunitatea de a învăţa cum funcţionează statul român, care este rolul cetăţeanului într-o societate democratică şi cum pot ei să se implice activ, aducând schimbări pozitive în comunităţile din care provin. Participarea la cea de a cincea ediţie a programului Camp Kennedy în România este gratuită, cei 15 participanți ce urmează a fi selectați având asigurate integral: cazarea, materialele și sesiunile educative cu traineri și invitați deosebiți. Ediția a V-a a Camp Kennedy va include și o componentă online, derulată anterior taberei, cu formatori din România și din SUA.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

The 2025-2026 Hubert H. Humphrey Fellowship Program

The Romanian-U.S. Fulbright Commission is pleased to announce the 2025-2026 Hubert H. Humphrey Fellowship competition for mid-career profess...